joi, 1 noiembrie 2012

Caritabilul rapper nr 1 al Lumii

 E M I N Ǝ M    C A U S E
1. Eight Mile Boulevard Association
     Eminem, prima persoană cu peste 60 de milioane de fani pe Facebook, mai este și un milionar curajos și generos și, prin urmare, este asociat cu mai multe organizatii caritabile. Una din aceste organizații are denumirea Eight Mile Boulevard Association, după filmul 8 Mile și este non-profit și formată în 1993 de către 13 comunități și 3 județe. Organizează împreună cu Departamentul de Transport din Michigan lucrări de renovare formând un coridor de susținere cu un loc de muncă și de trai.

2. Marshall Mathers Foundation
     Fundația Marshall Mathers este o organizație fondată la inițiativa lui Eminem, care ajută tinerii defavorizați din statul său natal Michigan. Această fundație oferă fonduri pentru organizațiile care lucrează spre susținerea tinerilor în diferite moduri. Organizații cum ar fi Gleaners Community Food Bank, Coats for Kids campaign in Detroit, Common Ground Sanctuary, o agenție de intervenție în caz de criză,  the American Red Cross National Disaster Relief Fund, în caz de catastrofe au fost deja finanțate de către Marshal Mathers Foundation.
3. UNHCR
     Eminem este strâns asociat cu Asociația Statele Unite ale Americii pentru UNHCR, care sprijină activitatea Agenției ONU pentru Refugiați în lucrul umanitar. Această organizație oferă o mână de ajutor pentru refugiați, nu numai în Statele Unite ale Americii, dar și în jurul valorii de lume. Agenția ONU pentru Refugiați este de două ori câștigătorul premiului Nobel pentru lucrările lor umanitare, astfel cum organizarea de apărare, refugiu, criză alimentară, apă, asistență medicală și alte life-saving aid pentru mai mult de 36 de milioane de oameni din întreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumesc pentru timpul acordat ....