miercuri, 19 decembrie 2012

Suflețelul

CREDINȚA E ULTIMA ȘANSĂ
PENTRU A SE ÎMPLINI UN MIRACOL!
Zadarnic e să ai picioare, iar pământul uși închise!

     În străfundul suflețelului meu, la malul fiecărui cuvânt nerostit, undeva în colțișorul buzelor, se aude clar galopul lui interzis, înghețat ca o piatră. În ochiul stâng, lângă țărmul fiecărui gând.... în adâncul adâncului se vede că totul și toate duc spre sfârșite. Și totuși nu cedează, se mobilizează și luptă cum poate mânat de credința bună că într-o zi însorită Soarele va răsări chiar deasupra picioarelor lui pentru un ultim răgaz de a călca cu ele pe pământul străbun. Fiindcă, zadarnic e să ai picioare, iar pământul uși închise!

     Pentru că e creștin să te sprijini pe credinţă, atunci când un alt Moșneag - cel ce în astă lume aduce durere vine de Anul Nou și îți i-a Bucuria Simțului și nu te mai poți sprijini pe picioarele tale. Credința e ultima şansă pentru a se împlini un Miracol! Pentru cei ce în astă lume duc pe umerii lor toată Durerea!



     Și poate că degeaba încerc să mă înalț cu umbre, care nu se văd, pentru că nu mai sunt. Dar nu am să mă las. Spre stupoarea celor ce au stins în viața noastră și singura rază de lumină.

     Iisus să coboare pe Pământ și să vă Lumineze vederea către cei în Suferință.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumesc pentru timpul acordat ....