sâmbătă, 22 decembrie 2012

Crăciun Fericit în limbia ta

MERRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR!
Crăciun Fericit şi un An Nou Fericit!


     Am creat această postare nu neapărat pentru a oferi tuturor părților interesate traducerea la tradițională frază de urare ale sărbătorilor de iarnă: Crăciun Fericit și An Nou Fericit în toate limbile. Cândă există un șir de translatoare pe net, nu toate așa bune de a traduce liber aceste propoziții scurte pentru a trimite salutări la prieteni și cunoscuți, spre sfârșitul anului. Ci o altă ocazie pentru a trimite tuturor celor care mă vizitează, chiar și dezinteresat un sincer - La Mulți Ani și Numai Bine, cere amabilitatea și respectul de om.

     Rețineți că Crăciunul este sărbătorit în toată lumea, doar că, există date diferite pentru Crăciun și Anul Nou, în funcție de tipul de calendar, care este utilizat la nivel local. De exemplu, creștinii ortodocși care folosesc Calendarul iulian sărbătoresc Crăciunul pe 7 ianuarie. La noi, romănii basarabeni întâi pe 25 decembrie, apoi și pe 7 ianuarie. Și la tine?

     Traducerea se prezintă nu în ordine alfabetică, se poate recunoaște după stindardul fiecărei țări și scris în caracterele ei de limbă. În cazul în care browser-ul dvs. nu are extensii instalate adecvat pentru anumite limbi pe care le-ar putea vedea pătrate, sau alte semne de poziția caracterului. Firefox e cel mai bun, în bara din stângă îl gâsiți pentru descărcare. Încă o dată...

Crăciun Fericit şi un An Nou Fericit!
Merry Christmas and a Happy New Year!
Joyeux Noël et bonne année!
Feliz Natal e um Próspero Ano Novo!
Natale hilare et annum faustum
Bon Nadal i Feliç Any Nou!
Vesel božič in Srečno novo leto
Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!
Prettig Kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!
Buon Natale e Felice Anno Nuovo!
¡Feliz Navidad y próspero año nuevo!
Fröhliche Weihnachten und ein gutes neues Jahr!
Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku!
Mutlu Noeller ve Mutlu Yıllar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumesc pentru timpul acordat ....