marți, 25 decembrie 2012

Bucuria Simțului!

ÎNGERI PĂZITORI 
CU FLORI PERENE ÎN MÂNĂ!

     Și dizabil tot român sunt mai întâi și inima tot vie mi-a rămas. În anii ăștia, de când m-a ars năpasta... am mai trăit un pic, timp pierdut și câștigat, bine că pot să urc în căruciorul cu rotile, o viață pe picioare, alta în brânci...


 

     Dacă poate să-mi întoarcă Bucuria Simțului, Moșul am să fiu cel mai fericit pe pământ. Însă, Doamne Iisuse, mai întâi să-i împaci pe cei săraci și suferinzi, aflați în amar și tristețe, cu plânset de durere, dacă nu se poate să fie lipsiți de toate grijile odată, măcar să le dai zile suportabile bolnavilor.

     Și încă odată celor din Reggio nell'Emilia, în deosebi personalului de la Montecatone Rehabilitation Institute S.P.A. și toată Italia, cine își face gânduri bune și de mine, vă urez ca Moșul să vă aducă în inimi pace, bunăstare și multe împliniri frumoase! Dizabilii sunt mâinile cu care ne putem prinde de Rai, ajutându-i, sprijinându-i în depășirea dificultăților. Crăciun Fericit tuturor persoanelor cu dizabilități de pe Planetă și celor care îi îngrijesc, îi hrănesc şi căruia le dăruiesc ceva din sufletul și poate chiar o părticică din Dragoste. Îngeri păzitori cu flori perene în mână!
     Bucurie Sfântă de Crăciun! Binecuvântați să fiți cu toții! Cu mare dor și lipsă,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumesc pentru timpul acordat ....